BEELDENBOX

Selmien west 16
9247 TS URETERP
06-40335639

De therapeut
DOEN, dat werkt! Voor kind en gezin

Anjet van der Wijk-Hoving

GZ-vaktherapeut Beeldend, SKJ, EMDR en ACT Jeugdhulpverlener en eigenaar van Beeldenbox.

Met onderstaande collega’s werk ik nauw samen in onderaannemerschap.

Binnen de jeugdhulpverlening heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen in veelzijdige functies op wisselende plekken o.a. als;

  • Beeldend therapeut en Zorgcoördinator; logeren, dagbesteding en de 24 uur zorg, op zorgboerderij ‘KeuningsHof’
  • Beeldend therapeut binnen het speciaal Basis Onderwijs en op een RENN4 school.
  • Therapeutisch pleegouder Jeugdhulp Friesland Co-trainer, voorbereiding en selectie aspirant pleegouders
  • Pedagogisch medewerker bij de Medisch Orthopedagogische Dagbehandeling Jongere Jeugd Jeugdhulp Friesland

Wil je meer weten over mijn werkervaring kijk dan op LinkedIn.

Specialisatie:

Als therapeutisch pleegouder heb ik veel ervaring opgedaan met hechting en trauma en loyaliteitsproblematiek. De Basic Trust methode in kombinatie met EMDR, sluit daar goed op aan. Daarnaast ben ik gecertificeerd ACT coach, waarmee ik opvoeders op weg help.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

info@beeldenbox.nl
0640335639

Elske Algra

Orthopedagoog, gezins- en relatietherapeut en onderwijskundig adviseur.
Het leven van mijn cliënten mooier maken, dat is mijn missie. Hoe ik dat doe? Door hen centraal te stellen en ervan uit te gaan dat ze de oplossing voor hun probleem bij zich dragen. Hiermee bied ik kinderen en volwassen grip op het heden en zicht op de toekomst.

Specialisatie

gezins- en relatietherapieën en psychologisch onderzoek en diagnostiek, EMDR.
Info: http://praktijk-algra.nl/

 

Femke Smit

Momenteel werk ik op woensdag voor Beeldenbox en de overige dagen in Groningen.

Ik ben autonoom beeldend kunstenaar en heb gestudeerd aan de kunstacademie Constantijn Huygens. In 2002 heb ik mijn bachelor of Fine Arts (BFA) gehaald.
In 2021 heb ik de opleiding tot Beeldend therapeut aan de Stenden/NHL Hogeschool te Leeuwarden behaalt.

Coaching met creativiteit als middel. Voor mensen met een adoptieachtergrond, adoptieouders en voor iedereen die bezig wil en/of vragen heeft over adoptie en identiteit.

Specialisatie:

Het werken met verschillende collagetechnieken, waarbij ik gebruik maak van foto’s en beelden. Voordat we konden spreken werden onze ervaringen als beelden opgeslagen in ons geheugen. Door vorm te geven aan die beelden, worden deze tastbaar en bespreekbaar en bieden inzicht in je eigen proces.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak:

info@adoptieenidentiteit.nl
06 28 678 766

Wieke Friso

Beeldend therapeut in de forensische psychiatrie bij Trajectum Hoeve Boschoord. Daarvoor heb ik tijdens mijn opleiding ervaring opgedaan bij kinder- en jeugdpsychiatrie bij Accare. Sinds 2015 werk ik als vrijgevestigd beeldend therapeut in mijn praktijk Puur Beeld in Makkinga. Als onderaannemer werk ik in opdracht van Beeldenbox in de regio Westellingwerf en Oostellingwerf.

Specialisatie

Cognitieve gedragstherapie en Vaktherapie waarin ik breed geschoold ben. Een van mijn kwaliteiten is dat ik goed kan aansluiten bij de ander en zijn/haar hulpvraag. Met  empathie en betrokkenheid stem ik zorgvuldig af op wat nodig is.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak:              

wieke-friso@hotmail.com
06-20948165

Josiana Vermaning

Orthopedagoog

Wie Jungo Care zegt, zegt Josiana Vermaning. Als orthopedagoog met brede kennis in leer- en gedragsproblemen ben ik dé persoon om jou te ondersteunen bij opvoedings- of school gerelateerde zorgvragen.

Specialisatie

Diagnostiek: op uw verzoek doe ik een intelligentietest of psychodiagnostisch onderzoek.

(Logeer)opvang: Een dag(deel) of een lang weekend uw zorgen uitbesteden. Een combinatie van tijdelijke ontlasting in de gezinssituatie en effectieve begeleiding op maat. En intelligentietest of psychodiagnostisch o onderzoek

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.
info@jungocare.nl
0621902868

 

Jasper van der Bijl

Psychomotorisch therapeut PMT . Adventure therapeut. Acceptance & Commitment Therapie.
Vanuit mijn eigen bedrijf; van der bijl training & therapie, word ik door verschillende instanties ingehuurd. Zo ook door Beeldenbox.

Specialisatie

Psychomotorische therapie (PMT) is een ervaringsgerichte vorm van therapie. Middels bewegings- en lichaamsgerichte werkvormen krijgen zowel de deelnemer als ik, de therapeut, inzicht in de hulpvraag en kunnen we werken aan de door jou gestelde doelen.
Thema’s waar ik vaak op in ga in mijn behandeling zijn  bijvoorbeeld emotie-regulatie, lichaamsbewustzijn, eigen verantwoordelijkheid, weerbaarheid en autonomieversterking.
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

www.van-der-bijl.nl
Contact: vanderbijl.tt@gmail.com
Tel. 06 43800099

Berber Plantinga

Docent beeldende kunst en vormgeving en beeldend therapeut.

Specialisatie

In het onderwijs heb ik ontdekt wat het werken in het medium kan betekenen voor een kind. Door de inzet van een breed spectrum aan beeldend materialen en werkvormen, confronteer ik cliënten met hun beperkingen en kwaliteiten. Het zelf oplossend vermogen wordt aangesproken, cliënten beleven veel plezier aan het contact en ik ook 😉

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Contact: berberplantinga@gmail.com
tel. 06 11823155

Ingrid van der Weide

Dramatherapeut, EMDR therapeut, Pessotherapeut. Momenteel werk ik bij Traumacentrum Buitengewoon als allround traumabehandelaar en daarnaast in mijn eigen praktijk; Rivivere, gevestigd in de praktijk van Beeldenbox.

Specialisatie

Op diverse werkplekken heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt aan voornamelijk psychiatrische problematiek. Ik heb affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek, hechting en trauma. Binnen de therapie zet ik mijn eigen ervaring in.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

www.praktijkrivivere.nl
Contact: info@praktijkrivivere.nl
tel. 06 42838906